СВЕТСКИ

Дъщеричката на Емилия е нейно копие (СНИМКИ)

Емилия е горда майка на две деца от бизнесмена Коко Динев. Двамата вече не са заедно, а неотдавна гласовитата певица от Гълъбово се омъжи отново и вече се подвизава с фамилията Башур.

Малката ѝ дъщеричка Мира наскоро отпразнува своя 4-ти рожден ден и гордата майка качи няколко снимки от празненството. За разлика от други свои колежки, Емилия не е организирала лъскаво и пищно тържество, а са решили да посрещнат празника семейно и в неформална обстановка.

Това направи отлично впечатление на феновете на поп-фолк дивата, които оставиха не един и два коментара колко истинска и неподправена е певицата.

Един от тях например гласи следното:

„Eмилия БAШУP, aĸo иcĸaшe щeшe дa зaceнчиш вcяĸa eднa oт ĸoлeжĸитe cи c,, пищeн,, poждeн дeн oт cĸъпи aгeнции… Ho тyĸ виждaмe oбиĸнoвeннa мaмa и щacтливo дeтe!!! Xapecвa ми, чe нe нaвличaш тoвa aнгeлчe в тoзи,, фaлш,, ĸoйтo пoĸaзвaт вcичĸи… ДA E ЖИBA И ЗДPABA MИPA!“

Няма как да не отчетем факта, че малката Мира прилича наистина много на красивата си майка. Емилия е една от певиците с деликатно ангелско излъчване и малката чаровница определено го е наследила.

Прочетете още: Така не сте я виждали: Емилия се показа без капка грим (СНИМКА)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *