НЕОБВЪРЗАНА

Секс на първа среща – „за“ и „против“

Жените се разделят на две категории – тези, които се нуждаят от повече време, за да възприемат мъжа, когото са срещнали и другите, дето се влюбват и изпращяват на секундата, хвърляйки се към секс. Кой е прав и кой е крив?

Трябва ли да си легна с него още на първата среща? Един вечен женски въпрос, пораждащ често разногласия и дебати между приятелки. 

Сигурно някои ваши познати са безкомпромисни и не се колебаят да заявят, че да се отдаде още от първата вечер за момичето е лесно. Успокойте се, щом смятате, че сте далеч от това да минавате за лесно момиче. Отговорете им, че сте предпазлива, независима и любопитна.

Ако нашите баби са били длъжни да се омъжат за момчето, с което са танцували, то времената отдавна се промениха. Сега имаме правото да „тестваме” мъжа, преди да се обвържем. Да правим секс на първа среща – това не е дилема, а избор. Ако нещата за вас са просто окей, тогава връхлитайте! Не се чудете, нахвърлете му се!

В противен случай обаче не насилвайте себе си. Потърпете, докато се почувствате наистина готова.

Интимен контакт на първа среща?! Предлагаме ви добрия стар метод „за” и „против”, за да си изясните ситуацията и да вземете решение като една голяма жена от ХХІ век.

Положителните страни

Можете да си легнете с него още първата вечер, ако:

Живеете от ден за ден

Представете си, че си седите спокойно в бара, когато момчето на вашите мечти ви падне на мушка! То има мрачен поглед, кисела усмивка, направо ще разбие сърцето ви…

Е, обектът на желанията ви е там, вие сте там, тогава защо да чакате? Кой знае, може би тъкмо сега срещате любовта на живота си? … Или пък просто ще прекарате хубави мигове заедно. Ако сте сигурна, че няма да съжалявате, направете си удоволствието и му се насладете докрай!

Вие сте авантюристка

Казвате си, че да си легнете с един непознат, с нищо не ви ангажира. Този факт за вас не е от значение и само мисълта за подобни експерименти ви възбужда страшно. Уверена сте, че ще можете да се отпуснете, да изричате сладки думи и да заемате страстни акробатически пози. А накрая ще достигнете до божествен оргазъм. Ами тогава, направете го! Но не чакайте нещо голямо от тази авантюра, освен пълно физическо изтощение.

Изключително независима сте

По природа сте си саможива и не искате да се обвързвате с никого. Вие сте от отбора на заклетите самотници. Когато искате нещо, не ви е нужна ничия помощ.

Кой е най-големият ви страх? Да бъдете обуздана, усмирена от един мъж, нали?

За вас да си легнете с някого още на първата среща, това е раят! Няма привързаност, точно си е секс! Забравете за писането на есемеси, за скъпи подаръци и отегчителни срещи!

А ако на него така не му изнася, ще му направите голямо добро, като съвсем скоро си намерите нов доброволец за следващи любовни преживявания.

секс
Секс на първа среща – да или не?

Познавате го добре отпреди

Между двама ви е изградено стабилно приятелство, започнало преди много време. Абсолютно всичко у него ви харесва: неговият нежен поглед, месестите устни, гръмкият му смях.

Отдавна сте реално привлечени един от друг, имате си голямо доверие, споделяте си всичко и постоянно изпитвате нужда да сте заедно.

Не чакайте, а преминете към действие! Трябва вече всичко да сте предвидили: презервативите, депилацията, секси бельо, чисти чаршафи, ароматни свещи и нещо специално за почерпка.

После го каните у вас и хоп, хвърляте се на врата му, без нищо да питате. Впрочем той също умира от желание. Доказателството? Изобщо не е изненадан, че се намира във вашето легло!

Отрицателните страни

В никакъв случай не си лягайте с някого на първата среща, ако:

Вие сте голяма романтичка

Вярвате във възвишената любов – тази, която познавате от книгите и филмите. За вас тя започва с нежна целувка и НЕ е за една гореща нощ.

Представяте си любимия как слиза от бял кон, за да ви изтръгне от тъгата и самотата.

След като сте говорили часове наред, той пада на колене, иска ръката ви и заживявате щастливо за вечни времена.

Добре де, прекалихме малко, но идеите ви са долу-горе такива, признайте си! Както се казва, вие имате нужда да бъдете влюбена, преди да свалите всичките си дрехи и да отлетите директно към звездите…

Много обичате да мечтаете

Ако не си легнете с него още първата вечер, съвсем не е заради убежденията ви или от липса на желание. Не, това единствено е въпрос на суета!

Вие обичате да бъдете ухажвана, ласкана, да го виждате измъчен, да си играете с чувствата му. Това силно повишава вашата възбуда. Искате до такава степен да нажежите атмосферата, че когато най-сетне му се отдадете, той направо да се възпламени!

Пазете се! Щом прекалено си играете с огъня, има голяма опасност да си опърлите крилете.

► Консервативна сте

Да предложите тялото си на първа среща – абсурд! Вие сте от сорта на традиционалистките и уважавате доброто старо правило на ТРИТЕ СРЕЩИ. При това разговорите по скайп категорично не се броят!

Така че да си легнете с него първата вечер е кощунство! Внимание! Това не означава, че ви липсва желание. Точно обратното. Преживявате бурно всички сцени от вашите срещи и тайно мечтаете за първата нощ в неговите обятия.

► Не искате за втори път да допускате същата грешка

В миналото сте си позволили да опитате секс на първа среща. Но на другия ден дълбоко сте съжалявали. Идеята да се намерите отново в леглото с непознат, без да знаете как да се избавите от него… Мерси, но не, мерси! Няма да хвърляте камъни по момичетата, на които им харесва да го правят, ала това определено не е за вас.

Ето, разгледахме основните сюжети. Вие сама ще прецените в кой от тях се припознавате.

Ако мислите, че трябва да следвате правила, първо нека укрепне и се заздрави вашата връзка и чак тогава я консумирайте физически. Слушайте сърцето си, не бързайте и не се насилвайте!

Обратно, щом сте достатъчно хладнокръвна и убедена, че не съществува никакъв протокол в любовта, базирайте се изцяло на страстите си.

Да си легнете с някого още първата вечер, това не е край само по себе си. По-скоро е химия помежду ви. Ала за да сработи тя, все пак е нужно време за опознаването ви. Както и да постъпите, най-важното е да се почувствате разцъфтяла и готова за любов!

Източник: Femina

Превод от френски: Гана Василева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *