СВОБОДНО ВРЕМЕ

За какво да внимавате при избора на мъжки подарък?

В живота на всяка дама има поне един специален мъж, който заслужава да бъде обгрижван. Най-приятният начин да покажете, че оценявате присъствието му в живота си, е да подберете персонален подарък. Много хора смятат търсенето на подаръци за срещуположния пол за сложно, затова често се провалят и избират непотребна вещ или неподходящ аксесоар. Ще се справите без грешка при следващия повод или удачен случай, ако внимавате за следните неща…

Опознайте човека

Със сигурност играят роля взаимоотношенията ви с човека, когото искате да изненадате – половинка, приятел или роднина. Но най-важно е да познавате добре този мъж – да сте наясно с интересите, хобитата и вкуса му. Напишете на лист хартия всичко, което знаете за неговия начин на живот, а след това помислете за подобаващ подарък по тези категории. Трябва да сте наясно с характера му и да знаете дали държи повече на функционалност, сантименталност, или естетика.

За вашия баща, който е практичен човек със страст към риболова, потърсете какво се предлага във физическите магазини или онлайн. Разберете с какви приспособления разполага към този момент и потърсете съвет от професионалисти за изненада, която ще му влезе в употреба.

За романтичната си половинка може да изработите нещо креативно със собствените си ръце или да вземете сувенир, който да му напомня за вас или за общ спомен.

Господата, които отделят внимание на външния си вид, но и се отнасят с внимание и отговорност към живота, ще се зарадват на аксесоар. Часовникът е естетически издържан и функционален подарък. С часовниците Tim Westbrook получавате стил и качество на изгодна цена. Класическият им дизайн позволява да се носят за всеки повод и облекло и това ги прави сигурен избор за всеки вкус.

Всеки от нас споделя с близките си своите оплаквания, желания и очаквания. Изградете си навика да слушате внимателно човека, за да разберете потребностите му. Много вероятно е сам да ви каже от какво има нужда. Разбира се, ако не познавате достатъчно мъжа, за когото търсите подарък, може да попитате негови роднини или приятели за идея. 

часовник

Проучете вариантите

Подберете максимално три неща, между които да избирате и проучете вариациите им, цените и т.н. Съобразете се с бюджета, който искате да похарчите. Отделете време да прочетете мнения на потребители в интернет.

Ако поръчвате продукти онлайн, го направете поне няколко дни преди повода, в случай че доставката се забави. Хубаво е да вземете подаръка един-два дни предварително, за да има време за опаковка.

Опаковайте

Не забравяйте опаковката, защото подаръкът не е завършен без нея. Красивата опаковка прави изненадата още по-специална и по нея личи желанието, с което сте я подбрали. Поводът е от значение за вида на опаковката и картичката. Постарайте се с пожеланието, ако искате да разчувствате господина – колкото по-персонално, толкова по-добре.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *