АСТРО

Жената Козирог – властна и преследваща целите си докрай

Родени между 21 декември и 20 януари, жените в знака на Козирога могат да бъдат властни, много упорити  и обичат да преследват целите си докрай. Характерни за тях са още независимостта и лидерските умения, заради които често биват обект на завист от страна на другите. Дамите с този зодиакален знак са силни личности. Хубавото е, че винаги намират начин да се измъкнат от всяка лоша ситуация и да продължат напред, независимо от случилото се.

Жената козирог е мила, обича да се забавлява, приема с удоволствие комплиментите и умее да създава приятелства. Умее да се весели, но никога няма да я видите да прекалява. Работата й винаги е пряко свързана с нейните интереси. Тя е творческа личност, с усет към модата, оптимистично виждане към живот. В същото време е изключително практична и не изживява тежко проблемите в любовта.

Почти е невъзможно жената Козирог да се влюби от пръв поглед. Всъщност тя не обича да губи времето си с безсмислени флиртове. Тя е проницателна и наблюдателна, и по отношение на любовта при нея емоциите надделяват много по-рядко, отколкото разумът. Управлявайки своите емоции, представителките на тази зодия винаги действат много спокойно и овладяно.

Женските Козирози привличат вниманието със самото си присъствие. Независимо дали става дума за ситуации от професионален или личен характер, тя може да командва хората в помещението само със своето дишане. Ако не я познавате добре може да си помислите, че изглежда като ледена кралица, но реалността е различна – под повърхността са огън. Тя е страстно момиче, но добре крие това, показвайки на света само своята студена външност. Ако успеете да откриете нейната вътрешна страна, ще бъдете една крачка по-близо до нейните истински отношения с вас.

Без значение, че представителките на този знак често са характеризирани като силни и безстрашни жени, на тях тайничко им харесва, когато партньорът е този, който поема определена част от контрола.

Автор: Мартина Спасова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *