пчелен мед за смет

СВОБОДНО ВРЕМЕ

„Пчелен мед за смет“ събра стотии килограми боклук в Борисовата градина

На 19-ти септември на територията на Борисовата градина успешно се проведе екологичната инициатива „Пчелен мед за смет“. Мисията на кампанията

Read More