СВЕТСКИ

Момченцето на Деян Донков и Радина Кърджилова вече е голямо (СНИМКИ)

Актьорите Деян Донков и Радина Кърджилова се радват на щастлив съвместен живот, включващ и отглеждането на сина им Христо. Малкото момче е вече на почти четири години, като младежът не спира да озарява дома на мама и татко.

Тези дни Радина Кърджилова отново показа колко е пораснал малкият Христо. Актрисата пусна снимка на момчето в социалните мрежи, съобщавайки, че стриктно спазва наложеното извънредно положение и не излиза навън. „Вкъщи с малък Сънчо. #stayhome“, написа актрисата.

Видимо Христо вече не е онова бебе, което помним от снимките на Радина и Деян. Той вече значително е пораснал, като силно впечатление прави дългата му и красива коса. Явно на този етап той не смята да се разделя с прическата си, нито пък неговите родители са сметнали това за нужно.

радина христо
Радина Кърджилова в компанията на сина си Христо

В момента и двамата актьори са засегнати от коронавирус пандемията, която ги принуждава да си стоят вкъщи. Всички представления на Радина и Деян са отменени, но това има и хубава страна – сега двамата имат много повече време за прекарване със своя син.

Малкият Христо в компанията на Деян и Радина

Пожелаваме си тази кризисна ситуация да приключи възможно най-скоро, за да можем отново да гледаме играта на Деян Донков и Радина Кърджилова на театралната сцена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *