СВЕТСКИ

Вижте Мария Бакалова като ученичка (СНИМКА)

Няма спор, че Мария Бакалова е една от новите големи звезди на България. Тя е първият наш сънародник, номиниран за „Златен глобус“ – най-престижната филмова награда след „Оскар“-ите. Тя получи номинацията за участието си в продължението на филма „Борат“ на комика Саша Барън Коен. Там тя изигра дъщерята на казахстанеца Борат, а за играта си получи множество похвали от критиците.

В момента Мария Бакалова пребивава за постоянно в САЩ и очаква нови ангажименти. А дали си има гадже? Честно казано, в момента не знаем. Ако ни се отдаде тази възможност със сигурност ще я питаме.

Прелестната Мария е възпитаник на НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“. Участва в няколко български проекта, преди птичето да кацне на рамото ѝ. Тя кандидатства като на шега за ролята в „Борат“ и е избрана при кастинг с общо 600 участници. Ролята ѝ е толкова впечатляваща, че ѝ носи номинация за „Златен глобус“. За статуетката тя ще се съревновава с актриси като Мишел Пфайфър и Кейт Хъдсън.

Иначе Мария е родена в Бургас, където завършва Националното училище за музикално и сценично изкуство „Панчо Владигеров“. След това следва в НАТФИЗ и продължава да учи за актриса. Завършва в класа на проф. Иван Добчев през 2019 година. Скоро след това идва големият ѝ пробив.

Прочетете още: Можете ли да познаете коя е тази БГ актриса като малка?

В социалната мрежа „Инстаграм“ можем да открием множество любопитни снимки на Мария. На една от тях я виждаме като ученичка, държейки бележника си. Както виждаме, тя е била отличник, защото в бележника ѝ има само шестици.

Мария Бакалова
Мария Бакалова като ученичка в Бургас

А дали Мария ще успее да спечели „Златен глобус“? Със сигурност това би представлявало невероятен успех за малка България. Можем само да ѝ го пожелаем.

В момента младата актриса има планувани участия в няколко проекта, а ние нямаме търпение да я видим отново на екран. И наистина много се гордеем с нея!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *