АСТРО

Седмичен хороскоп 5-11 ноември (Везни-Риби)

Везни:

Ако добре се възползвате от създалите се ситуации около вас, ще бележите успехи. За тези от вас, които сте необвързани, има добри перспективи да срещнете човек, с когото ще се чувствате добре. Вие сте в добро здраве. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. За приятелите си сте готови да направите всичко, защото знаете че те също Ви помагат. В работата Ви има промени. Една промяна в обстановката може да Ви ободри.

Щастливи числа: 31,37,8,21,11,13

Скорпион:

В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. Възможно е да се почувствате самотни. За много от Вас са реални сериозните финансови проблеми. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на декември. За Вас времето ще е благоприятно за постигане на баланс и хармонични отношения най-вече с колегите на работното Ви място. В личен план сте обзети от необяснима тревожност. Бъдете нащрек, за да сте адекватни на случващото се.

Щастливи числа: 1,0,19,26,39,33

Стрелец:

Новости в края на седмицата ще променят настроението Ви в позитивна посока. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която силно Ви подкрепя, съдейства за покачване на авторитета ви. Ако сте намислили сериозно нещо веднага потърсете експертно мнение и вижте къде може да сгрешите. Грижете се за здравето си. В любовта Ви се наблюдава промяна, съвсем скоро може да разберете какви са истинските чувства на харесвания от Вас обект. Вашата пресметливост може да Ви спести ненужни главоболия. Седмицата е благоприятен период, ще осъществите замисленото в личен или работен план.

Щастливи числа: 20,39,38,26,6,3

Козирог:

Върху Вас може да падне двойна отговорност през седмицата. Това е тежко, но вие имате потенциал да се справите. Настъпва период, през който ще се радвате на добро здраве. Самотните от Вас може да срещнат интересна личност и ако проявят активност може да се получи нещо много добро. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно-професионална реализация. За Вас започва изключително благоприятен период по отношение както на Вашите финанси. Бъдете внимателни при пътувания, избягвайте спорове с далечни роднини, особено през втората част на периода. Не губете чувство за реалност.

Щастливи числа: 7,14,15,38,40,17

Седмичен хороскоп 5-11 ноември (Овен-Дева)

Водолей:

В главата Ви може да се родят интересни идеи. Ако ги осъществите те са в интерес на цялото общество, или поне на това общество сред което живеете и работите. Не се срамувайте ако Ви се струват нестандартни. Точно в това е тяхната уникалност. В работата си трябва да покажете професионализъм. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай- това са ремонти, които ще повишат комфорта. Бъдете умерени и не прекалявайте с нищо – така ще се погрижите добре за здравето си. Има риск от измами с действия, различни от добронамереното Ви отношение към общи проблеми. Благоприятен климат има за страсти, любовен плам и удоволствие от живота. В края на седмицата все по-трудно ще сдържате преживяванията си, излизат на повърхността неизказани емоции и преживявания…Мнозина, особено родените в първи деканат, но и всички останали в различна степен- спонтанно трансформират линията си на поведение, дори външен вид и това ще се отчете за позитивно….

Щастливи числа: 33,14,45,16,2,35

Риби:

В петък ще настъпи нов период за ноември – не взимайте крайни решения, особено под влиянието на емоции. Жените от този знак може да се сдобият с нови почитатели, мъжете също имат успехи в интимен план. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Ако изпитвате желание да стартирате обучение, моментът е добър да се впуснете в подобно начинание. Някои от Вас може да премахнат веднъж завинаги бариерите по пътя си, други да влошат отношенията си с близките. Настъпва период, през който ще се радвате на добро здраве. Важно е да сте спокойни, овладени и позитивно мислещи, останалото ще се подреди.

Щастливи числа: 9,40,25,18,44,39

ИЗТОЧНИК: znacite.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *