КРАСИВАМода

Модни тенденции за лято 2019 година

Жълто?! Оранжево?! Зелено?! Синьо?! Или Розово?! На кого му пука? Лятото е най-пъстроцветният сезон. Колкото по-изкрящо, толкова по-свежо. Ние поне твърдо вярваме в това.

Знаем, че външният вид не е най-важното за един човек, но все пак не трябва да подценяваме стила си. Стилът изразява душата на дадения индивид чрез шарки, принтове, цветове и нюанси, комбинации и платове.

Нещо като игра с пъзел. Подреждаш, разместваш, съчетаваш. Всяка година модните тенденции се променят. Нека разгледаме „модния каталог“ за лято 2019 година.

Цветни принтове – Седемдесетарските принтове ще бъдат изключително актуални през топлите месеци. Такива принтове ще виждаме както по тениски и сака, така и по рокли, дори и по кецове.

Байк панталони – Първоначално тази модна тенденция я започнаха всеизвестните семейство Кардашиян. Самата дреха комбинира удобството на спортния клин и елегантността на бермудите. Съчетава се с блейзер, сако, тренчкот и без проблем може да се носи както с маратонки, така и с токчета. Мислех, че тази мода ще се забрави и ще отшуми във времето бързо, докато не видях, че едни от най-великите брандове са включили по някакъв начин байк панталонките в своите колекции.

Неонови цветове – Те са модерни от последните два или три сезона, но за това лято се откроява по-конкретно неоновият зелен цвят. Дрехи в неоново зелено, обувки, бижута, всякакви аксесоари – без значение, важното е да има зелено!

Бухнали ръкави – Следвайки тенденцията на максимализма не е изненада, че буфан ръкавите продължават да са на мода. Освен това някои смятат, че това е още един реверанс към стила от 80-те, към която напоследък дизайнерите все по-често се връщат.

Фибите се връщат на мода! – Това лято аксесоарите за коса ще са изключително модерни – фиби, дебели ластици, диадеми от плат, панделки и всякакви подобни. Бъдете креативни, ексцентрични, модерни! Но най-вече не забравяйте да бъдете себе си, няма по- красиво от това, нали!?

Автор: Антония Богданова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *