Диета „японско чудо“ – смъква 8 килограма за 2 седмици

Лятото е почти тук. Наближава времето, когато ще захвърлим дрехите и ще покажем повече от своите тела. Не всички обаче сме в добра форма, което ни принуждава да се подложим на поредната диета. Въпросът е там, че не винаги диетите водят до резултата, за който се надяваме. Напротив, много често се постига обратен ефект – смъкване няколко килца, но после качваме дори повече.

Днес обаче ще ви предложим диета, която сме сигурни, че ще доведе до положителен резултат. Често я наричат „японско чудо“. Този режим на хранене идва от Страната на изгряващото слънце и определено носи някои забележителни резултати. Сигурно знаете, че японците са хора с перфектно здраве, като там много рядко можете да видите човек с наднормено тегло. Това не е никак случайно.

В началото ще ви е по-трудно да спазвате диетата, защото тя доста ще промени вашия начин на хранене. Тя разчита много на консумацията на месо и яйца. Те са хранителни и компенсират до голяма степен липсата на по-голямо разнообразие. Много е важно, докато спазвате този режим, да не консумирате алкохол, захар и сол. Запомнете това.

Ето какво трябва да има във вашето меню, за да изпълните целта си.

Менюто е за срок от една седмица. През втората седмица го повтаряте, като спазвате същата последователност. Всеки ден вашата закуска е чисто кафе, без никакви подсладители, включително мляко. Ако не пиете кафе, можете да пиете чай, но отново чист. През втория ден се позволява да хапнете и един сухар, заедно със сутрешната напитка. През първия ден на обяд си хапвате две твърдо сварени яйца. На вечеря ви се позволява парче месо, но до 200 грама, не повече. Към него гарнирайте и овкусена салата. През втория ден обядът е две твърдо сварени яйца, а на вечеря хапвате парче шунка, салата и една чаена чаша кисело мляко.

По време на третия ден имате обяд от зеленчуци и плодове. На вечеря си хапвате две твърдо сварени яйца. На четвъртия ден похапвате две твърдо сварени яйца и сок от моркови на обяд, а на вечеря – две яйца, парче шунка и салата. На ден №5 имате на обяд печена риба и един домат, а вечерята я пропускате. На шестия ден хапвате на обяд две големи парчета пилешко месо, а на вечеря – две твърдо сварени яйца и един морков. На последния седми ден имате обяд от парче месо и до 200 грама плод, а на вечеря – каквото си пожелаете.

Е, това е новата диета, наречена „японско чудо“. Сигурни сме, че ако я спазвате, ще имате успех с нея. Желаем ви късмет!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *